Jos tästä talvilomasta pitäisi joku ilo irti saada, niin se on se että sitä jatkuu enää 5 päivää. Ensi sunnuntai-maanantai välisenä yönä tulee Oscar-gaala. Tietysti katson sen: ja tässä on omat veikkaukseni (toivomukseni pikemminkin voittajiksi):

Paras Elokuva Oscari: Slumdog Millionare, koska se on nyt niin nostettu jalustalle ja se voitti kanssa Globeja. Tosin The Curious case of Benjamin Buttonkin olisi varmaan yhtälailla voittaja ainesta, mutta tämä vaikuttaa Slumdog Millionare vaikuttaa hitusen enemmän.

Paras miespääosa Oscari: MICKEY ROURKE! Koska se vaan olisi outoa ja hienoa samaan aikaan. Nostetaan se 80-luvun jäbä takaisin parrasvaloihin komeilemaan (vaikka tosin ei se enään niin komee ole ulkonäöltään niinkun aikoinaan, mutta silti!)

Paras naispääosa Oscari: Angelina Jolie, koska kävin itse katsomassa Changeling elokuvan, ja se oli todella hyvä ja Jolien suoritus elokuvassa oli todella koskettava. Ja sitä paitsi mä en diggaile Kate Winsletistä niin erityisemmin, jota veikataan voittajaksi.

Paras mies sivuroolissa Oscari:Robert Downey Jr, koska IHAN KUKA TAHANSA MUU KUIN Heath Ledger tässä tapauksessa. Philip Seymour Hoffman kylläkin on mielestäni parempi näyttelijä kuin RDJr. mutta kun PSH:lla on jo Oscari ja RDJr ei taas ole :D

Paras nainen sivuroolissa Oscari : Penelopé Cruz, puhdas veikkaus vain, mutta mikään palkinto gaala ei ole niin yllätyksellinen kuin Oscarit. Oscareiden jaoissa on aina jotain suur yllätyksiä, uusia nimiä sun muita U know?

Paras Ohjaus : Slumdog Millionaren ohjannu Danny Boyle

Paras animaatio Oscari: WALL-E, Milloin Disney tuontanto ei olisi voittanut jotain?

Paras Ulkomaalainen elokuva Oscari: Der  Baader Meinkof Komplex

 

http://www.youtube.com/oscars